Vliegvelden op de Filipijnen

De Filipijnen is een populaire vakantiebestemming onder toeristen. Jaarlijks zoeken enkele miljoenen toeristen het eiland om te genieten van de prachtige tropische stranden of om tijdens het snorkelen of duiken de adembenemende onderwaterwereld rondom de archipel te ontdekken. Omdat de eilanden van de archipel soms ver uit elkaar liggen is vervoer per vliegtuig vaak de ideale manier om je te verplaatsen. Er zijn dan ook vrij veel vliegvelden op de Filipijnen te vinden. Een vliegticket van Nederland naar de Filipijnen boek je vanaf €481 retour. De beste site om goedkope vliegtickets naar de Filipijnen te boeken is WTC.nl

Vliegvelden op de Filipijnen

In alle uithoeken van de Filipijnen vind je vliegvelden. Je kunt zodoende vaak snel en goedkoop van de ene naar de andere plaats reizen. Reis je over land, dan ben je vaak uren of soms dagen kwijt om een bepaalde bestemming te bereiken. Vervoer per vliegtuig is daarom ideaal. De belangrijkste luchthaven in de Filipijnen vind je bij Manilla, de hoofdstad van het land. Het vliegveld vervoerd jaarlijks bijna 20 miljoen passagiers.

Goedkope vliegtickets naar de Filipijnen boeken

Je kunt tegenwoordig vrij goedkoop naar de Filipijnen vliegen. Goedkope vliegtickets naar de Filipijnen boeken is vrij eenvoudig via de vliegticket vergelijkingssite Skyscanner. Vanaf €481 kan je al retour vliegticket van Nederland naar de Filipijnen boeken (Amsterdam – Manilla). Met de 5-sterren luchtvaartmaatschappij Qatar Airways vlieg je met slechts één overstap in Doha naar de Filipijnen.


Goedkope vliegtickets naar de Filipijnen boeken


Bekijk tarieven

Vliegvelden op de Filipijnen

vanaf €481
7.4

Vliegvelden op de Filipijnen

7.4/10