Vliegvelden in Indonesië

Het land bij uitstek om per vliegtuig doorheen te reizen is Indonesië. Er zijn niet voor niets erg veel vliegvelden in Indonesië te vinden. De lande afstanden tussen de vele eilanden en ligging van steden in bergen en dichte jungles maakt het vervoer over land soms erg lastig. Met het vliegtuig kan je snel en vaak goedkoop van de ene naar de andere stad vliegen. Een vliegtickets van Nederland naar Indonesië boek je vanaf €464 retour. De beste website om een goedkoop vliegticket naar Indonesië te boeken is Skyscanner.nl

Internationale vliegvelden in Indonesië

Steeds meer en meer toeristen weten Indonesië te vinden. Het aantal internationale vliegvelden is de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. De meeste internationale vliegvelden in Indonesië vind je terug op het eiland Java. Naast de twee vliegvelden van Jakarta verwerken ook de vliegvelden van Bandung, Surabaya en Yogyakarta internationale vluchten. Het aantal vluchten neemt jaarlijks nog steeds flink toe op deze luchthavens.

Ook op de andere eilanden kom je flink wat internationale luchthavens tegen. Uiteraard is de luchthaven van Denpasar op het immens populaire eiland Bali een druk vliegveld. Ook op Lombok, Sumatra en Kalimantan vind je internationale luchthavens. Op de kleinere eilanden vind je er geen.

Nationale vliegvelden in Indonesië

Ook zijn er tientallen vliegvelden te vinden die alleen voor binnenlandse vluchten gebruikt worden. De vliegvelden vind je op de kleinere eilanden zoals Sulawei, de Molukken, en Irian Jaya.

Magazine (List)

Vliegvelden in Indonesië

vanaf €464
7.5

Vliegvelden in Indonesië

7.5/10