Vliegvelden in Azië

Veel landen in Azië zijn er populair onder toeristen. Landen als Thailand, Vietnam, Indonesië, Maleisië, Zuid-Korea en Japan groeien jaarlijks in populariteit. Met het jaar reizen er dan ook meer en meer toeristen naar Azië.
Azië is een werelddeel in opkomst. Door de snelle ontwikkeling, de grote groei van de bevolking en de groeiende toeristenstroom die het werelddeel bezoekt, neemt ook de vraag naar vervoer door de lucht jaarlijks sterk toe. Vliegvelden in Azië worden verbouwd om aan de eisen van het toenemende aantal reizigers te voldoen en ook komen er jaarlijks aardig wat vliegvelden bij. Vooral in de landen met sterk groeiende economieën neemt het aantal vliegvelden vaak sterk toe. Denk aan landen als China, Vietnam, India en Indonesië.


Vliegvelden in Vietnam

admin


Vliegvelden in Vietnam

Er zijn veel vliegvelden in Vietnam te vinden. Het grootste deel ervan wordt alleen voor binnenlandse vluchten gebruikt maar er zijn ook tien internationale vliegvelden


Lees verder »

De meest populaire vliegvelden in Azië zijn die van Bangkok, Singapore, Denpasar op Bali, Dubai, Peking en Istanbul. Deze drukke vliegvelden verwerken jaarlijks vele miljoenen passagiers, zowel toeristen als zakenreizigers of inwoners van het betreffende land.